понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес
Super User

Super User

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer Curabitur enim id et ornare. Consequat urna elit urna Ut elit interdum est magna Donec tortor.

Даниела Мукаетова

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:22

наставник во продолжен престој

Зорица Костовска

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:20

наставник по Германски јазик

Ѓурѓица Косовска

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:19

наставник по Класична култура на европските народи

Александра Бошков

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:18

наставник по Македонски јазик

Билјана Ристовска

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:16

наставник по историја

Миле Мукаетов

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:15

наставник по географија

Јанушка Милкова

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:14

наставник по Македонски јазик 

Даниела Мојсов

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:12

наставник по Англиски јазик

Златка Окардова

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:11

наставник во одделенска настава

Валентина Димова

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:10

наставник во одделенска настава

пријави се за новини

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати