понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

активности - настани

активности - настани во ООУ Д.А. Габерот - Ваташа

Во периодот од 17. до 22. ноември 2018 год. три наставнички од ООУ „Димката Ангелов Габерот“ Ваташа присуствуваа  на првата обука од Еразмус+ проектот „Поттикнување на претприемачките вештини“ (Boosting Entrepreneurial skills“) која се

Повеќе...

Во периодот од 14. до 20. октомври 2019 год. две наставнички и 4 ученика од ООУ „Димката Ангелов Габерот“ Ваташа присуствуваа  на третата обука од Еразмус+ проектот „Поттикнување на претприемачките вештини“ (Boosting Entrepreneurial skills“) 

Повеќе...

пријави се за новини

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543