понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес
ДАГ-Ваташа

ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

материјално технички услови

информации Понеделник, 11 Декември 2017 10:48

Од наставни средства и технички помагала училиштето располага со : 1 епископ, 1 дијапроектор, 2 магнетогони, 1 графископ, 3 синтисајзери, 1 кино проектор, 1 LCD платно, 3 ТВ приемници, 2 ДВД плеери, 3 ЦД плеери, 1 машина за пишување,

просторни услови на училиштето

информации Понеделник, 11 Декември 2017 10:47
  • Училиштето егзистира со една зграда ( тврда градба), со бруто површина од 3072и нето површина од 1308.

лична карта на училиштето

информации Понеделник, 11 Декември 2017 10:38
  • Име на училиштето ООУ “ Димката Ангелов Габерот”
  • адреса, општина, место Ул. Страшо Пинџур бр.186 с. Ваташа, Кавадарци
  • телефон +38943 416-543 Фах +38943 416-543
  • Е-маил Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

план и програма за работа

информации Понеделник, 11 Декември 2017 10:25

      Имајќи го предвид претходното,својот удел во подготвувањето на годишната програма имаат скоро сите наставници и стручни соработници од училиштето,како индивидуалци или училишни тимови.

      При подготвување на оваа годишна програма се користени повеќе документи,а како најзначајни се:

соработка со локалната заедница

информации Понеделник, 11 Декември 2017 10:15

Училиштето има успешна соработка со локалната средина, а целта на оваа соработка е да се стави во педагошка функција се што локалната средина може да понуди за поуспешно остварување на програмските задачи на училиштето, а исто така училиштето да влијае на подигање на културно – образовното ниво на месното население.

визија и мисија на училиштето

информации Понеделник, 11 Декември 2017 09:56

Денес во Кавадарци се испреплетени традицијата и современите текови на живеење, град во кој се спојуваат искуството и староста со ентузијазмот и младоста. Кавадарци  е афирмиран град уште повеќе преку манифестацијата Тиквешки гроздобер, која има трационален карактер.

Даниела Мукаетова

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:22

наставник во продолжен престој

Зорица Костовска

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:20

наставник по Германски јазик

Ѓурѓица Косовска

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:19

наставник по Класична култура на европските народи

Александра Бошков

наставници Петок, 08 Декември 2017 20:18

наставник по Македонски јазик

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати