понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес
Super User

Super User

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer Curabitur enim id et ornare. Consequat urna elit urna Ut elit interdum est magna Donec tortor.

Распоред на часови за 2020 одделенска

Распоред на часови за дополнителна

Распоред за започнување и завршување на наставата и користење на
одмор помеѓу часовите

Распоред за влез и излез од училиштето

План за одржување настава во основно и средно образование

Организација на проток на ученици и други вработени

Распоред за учебна 2020/2021 година

Протокол за работа во услови на пандемија

Завршна пресметка 2020 год

информации Понеделник, 15 Февруари 2021 13:38

Завршна пресметка 2020 год на ООУ Димката Ангелов Габерот - Ваташа

прирачник за операторите со храна во училишните установи , линк за превземање

пријави се за новини

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати