Пристап до информации од јавен карактер

Барањата за пристап до информации од јавен карактер може да се достават по пошта на адреса:

 ООУ„Димката Ангелов- Габерот“ с. Ваташа
ул. „Страшо Пинџур” бр.186 с. Ваташа, Кавадарци
1430  Кавадарци
Република Македонија

 

Или на e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Службенo лице за посредување при остварување на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер:

Гордана Манева

Контакт тел.: + 389 043/416-543
076/285-056

Документи што го регулираат правото на пристап до информации од јавен карактер