понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

активности - настани

активности - настани во ООУ Д.А. Габерот - Ваташа

Училиштето ООУ „Димката Ангелов Габерот“ Ваташа, во периодот од 15 до 19 ноември 2021 година организираше обука во рамки на Еразмус+ проектот „Да ги сочуваме рајските градини на Европа“- „Let's save the paradise gardens of Europe“. На обуката присуствуваа ученици и наставници од партнерските училишта од Полска, Латвија и Португалија, како и од Италија и Романија кои присустуваа онлајн за време на обуката.

Повеќе...

Во периодот од 17. до 22. ноември 2018 год. три наставнички од ООУ „Димката Ангелов Габерот“ Ваташа присуствуваа  на првата обука од Еразмус+ проектот „Поттикнување на претприемачките вештини“ (Boosting Entrepreneurial skills“) која се

Повеќе...
 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543