понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

наставници

одделенски и предметни наставници во Д.А.Габерот - Ваташа
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет продолжен престој
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет продолжен престој
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет продолжен престој
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет германски јазик
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет класична култура
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет македонски јазик
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет географија
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет македонски јазик
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет англиски јазик
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет одделенска настава
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет одделенска настава
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет информатика, техничко образование
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет математика
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет одделенска настава
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • училиште ООУ Д.А.Г. Ваташа
 • предмет одделенска настава
 • работно време хх
 • возраст хх
 • E-mail Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543