понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

ООУ Д.А.Габерот - Ваташа

основно деветгодишно училиште - Димката Ангелов - Габерот од Ваташа. Повелете на Нашата интернет презентација

Распоред на часови за ДОПОЛНИТЕЛНА, ДОДАТНА, СУА настава

распоред Петок, 04 Ноември 2022 10:59
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Распоред на часови за ДОПОЛНИТЕЛНА, ДОДАТНА, СУА настава во месец ноември од учебната 2022/2023 година
III, VI,VII,VIII,IX одделение

Прочитајте 592 times Последен пат изменето на Петок, 04 Ноември 2022 11:00
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543