понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

контакт информации

Ве молиме користете ја формата од страницата за да оставете коментар или ако сакате да не контактирате...
informacii
Адреса:
ул.Страшо Пинџур - Ваташа
Ваташа
Македонија
Телефон:
043 416 543
Мобилен:
043 416 543
Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.
Останати информации:
Печати
 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543