понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

ООУ Д.А.Габерот - Ваташа

основно деветгодишно училиште - Димката Ангелов - Габерот од Ваташа. Повелете на Нашата интернет презентација

РАСПОРЕД НА ЗАПОЧНУВАЊЕ И ЗАВРШУВАЊЕ НА НАСТАВАТА

распоред Петок, 04 Ноември 2022 11:04
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

РАСПОРЕД НА ЗАПОЧНУВАЊЕ И ЗАВРШУВАЊЕ НА НАСТАВАТА ВО ООУ „ДИМКАТА АНГЕЛОВ ГАБЕРОТ“ С.ВАТАША

 

 

ЧАС

 

ОД

 

ДО

 

ОДМОР

 

1

 

7:30

 

8:10

 

5

 

2

 

8:15

 

8:55

 

20

 

3

 

9:15

 

9:55

 

5

 

4

 

10:00

 

10:40

 

10

 

5

 

10:50

 

11:30

 

5

 

6

 

11:35

 

12:15

 

5

 

7

 

12:20

 

13:00

 

 

 Директор,

 

/Марјанчо Јанкулов/

Прочитајте 464 times Последен пат изменето на Петок, 04 Ноември 2022 11:08
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543