понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

ООУ Д.А.Габерот - Ваташа

основно деветгодишно училиште - Димката Ангелов - Габерот од Ваташа. Повелете на Нашата интернет презентација

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО УЧЕНИЦИТЕ И РОДИТЕЛИТЕ ЗА Е-УЧЕЊЕ

 

Почитувани ученици и родители, во поглед на настанатата ситуација, поради прекин на редовната настава, со цел овозможување на учениците да продолжат со наставната програма, нашите ученици ќе можат да проследуваат онлајн настава на Moodle платформа за е-учење каде наставниците ќе прикачуваат наставни материјали за учениците и преку која ќе се одвива комуникацијата со учениците и родителите. Учениците и родителите ќе имаат пристап на платформата преку креирани профили за одделението. И родителите и учениците имаат можност да ги гледаат и преземаат наставните материјали по предмети и ќе ги извршуваат своите зададени задачи. Линкот за пристап до платформата е следниот:

https://dagvatasha.moodlecloud.com/

Повеќе...
 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543