понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

документи

Документи и годишна програма на ООУ Д.А. Габерот - Ваташа

Пристап до информации од јавен карактер

Барањата за пристап до информации од јавен карактер може да се достават по пошта на адреса:

 ООУ„Димката Ангелов- Габерот“ с. Ваташа
ул. „Страшо Пинџур” бр.186 с. Ваташа, Кавадарци
1430  Кавадарци
Република Македонија

 

Или на e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Службенo лице за посредување при остварување на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер:

Гордана Манева

Контакт тел.: + 389 043/416-543
076/285-056

Документи што го регулираат правото на пристап до информации од јавен карактер

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543