понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

персонал во училиштето

луѓето кои се грижат наставата да се одвива непречено...

педагог и психолог

  • Фруска Стојанова - педагог
  • Стојна Кимова - Психолог
  • Фруска Стојанова - педагог
  • Стојна Кимова - Психолог

контакт

пријави се за новини

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543