понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

персонал во училиштето

луѓето кои се грижат наставата да се одвива непречено...

одржување и поправки

  • Душан Колев - хаус мајстор
  • Љупчо Марков - ложач на парен котел
  • Душан Колев - хаус мајстор
  • Љупчо Марков - ложач на парен котел

контакт

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543