понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

даночен биланс збирен до УЈП

информации
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

завршна сметка  ООУ Д.А.Габер-Ваташа 2016

  • даночен биланс збирен до УЈП
Последен пат изменето на Вторник, 19 Декември 2017 10:52

пријави се за новини

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати