понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

материјално технички услови

информации
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Од наставни средства и технички помагала училиштето располага со : 1 епископ, 1 дијапроектор, 2 магнетогони, 1 графископ, 3 синтисајзери, 1 кино проектор, 1 LCD платно, 3 ТВ приемници, 2 ДВД плеери, 3 ЦД плеери, 1 машина за пишување,

1 машина за умножување, 2 компјутера со принтер за работа на наставниците, 7 компјутери во кабинетот по информатика ,1 радио, 6 куќишта Haier, 11 куќишта Host, 46 тастатури ( 2009), 84 тастатури ( 2010), 71 монитори (2009), 84 монитори (2010), 144 тин клиенти, 127 глувчиња, 4 метални ормани, 23 лап топi за наставници, 95 лап топи за ученици, 1 лап топ Dell, 2 гитари Романса и 2 синтисајзери.

Последен пат изменето на Понеделник, 11 Декември 2017 10:50

пријави се за новини

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати