понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес
информации

информации (48)

Во овој дел од Нашата интернет презентација Ви даваме на располагање информации од јавен карактер , како и информации поврзани со активности кои се одвиваат во училиштето , секции , акции , резултати од натпревари новини и сл. Воедно Ви даваме можност за коментар на објавите. Ве молиме, постираните коментари да бидат пристојни и содржински затоа што претходно се прегледуваат пред да се објават јавно.

 Лице за посредување со информации од јавен карактер Миле Мукаетов 043/416-543

 • Простории со една намена
  • Канцеларија на директор
  • Канцеларија на педагог
  • Канцеларија на секретар и секретар администратор кој врши благајнички и слични работи
  • Канцеларија на наставен кадар
  • Канцеларија на технички персонал

ООУ “Димката Ангелов Габерот” се наоѓа во селото Ваташа, општина Кавадарци. Селото Ваташа е на неполни 2km од Кавадарци и е стара населба во која економскиот и културно – просветниот развој

Од наставни средства и технички помагала училиштето располага со : 1 епископ, 1 дијапроектор, 2 магнетогони, 1 графископ, 3 синтисајзери, 1 кино проектор, 1 LCD платно, 3 ТВ приемници, 2 ДВД плеери, 3 ЦД плеери, 1 машина за пишување,

 • Училиштето егзистира со една зграда ( тврда градба), со бруто површина од 3072и нето површина од 1308.
 • Име на училиштето ООУ “ Димката Ангелов Габерот”
 • адреса, општина, место Ул. Страшо Пинџур бр.186 с. Ваташа, Кавадарци
 • телефон +38943 416-543 Фах +38943 416-543
 • Е-маил Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати