понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

Распоред на часови за ДОПОЛНИТЕЛНА, ДОДАТНА во предметна настава за месец октомври 2019/2020 Издвоено

информации Понеделник, 18 Ноември 2019 16:44
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Распоред на часови за ДОПОЛНИТЕЛНА, ДОДАТНА  во предметна настава за месец октомври во учебната 2019/20 година

Последен пат изменето на Понеделник, 18 Ноември 2019 16:49
 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати