понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

прирачник за операторите со храна во училишните установи Издвоено

информации Вторник, 24 Ноември 2020 16:08
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

прирачник за операторите со храна во училишните установи , линк за превземање

Последен пат изменето на Вторник, 24 Ноември 2020 16:13
 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати