понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

СТАТУТ НА ООУ Д.А.Габер Ваташа Издвоено

информации Вторник, 14 Април 2020 09:19
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Врз основа на член 26 став (3) од Законот за основното образование („Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 161/19), Училишниот одбор на Општинското основно училиште  „Димката Ангелов- Габерот„ с. Ваташа, Кавадарци, на седницата одржана на ден  24.01.2020  година, донесе

С Т А Т У Т

НА ОПШТИНСКО ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ

„ ДИМКАТА АНГЕЛОВ-ГАБЕРОТ“

с.Ваташа, Кавадарци

 

Последен пат изменето на Вторник, 14 Април 2020 09:35
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати