понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес
ДАГ-Ваташа

ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

материјали за превземање 09-2021

Заштита на укажувачи

информации Петок, 10 Септември 2021 10:09

Правилник за заштитено внатрешно пријавување

Распоред на часови за 2020 одделенска

Распоред на часови за дополнителна

Распоред за започнување и завршување на наставата и користење на
одмор помеѓу часовите

Распоред за влез и излез од училиштето

План за одржување настава во основно и средно образование

Организација на проток на ученици и други вработени

Распоред за учебна 2020/2021 година

Протокол за работа во услови на пандемија

пријави се за новини

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати