понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес
ДАГ-Ваташа

ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

Анета Карадакова

наставници Четврток, 24 Март 2016 03:17

наставник во одделенска настава

Анета Николова

наставници Четврток, 24 Март 2016 03:11

наставник во одделенска настава

Илија Чипков

наставници Четврток, 24 Март 2016 03:09

наставник по музичко образование

Добринка Ласкова

наставници Четврток, 24 Март 2016 02:44

наставник во одделенска настава

Гордана Велкова

наставници Среда, 23 Март 2016 10:00

наставник во одделенска настава

Илинка Златева

наставници Среда, 23 Март 2016 09:42

наставник во предметна настава - биологија и хемија

Јорданка Цекова

наставници Среда, 23 Март 2016 09:39

наставник во одделенска настава

Киро Толев

наставници Среда, 23 Март 2016 09:31

наставник по физичко образование

наставник по Македонски јазик

A Time For Revolutionary Thinking

Safety & Quality Понеделник, 21 Март 2016 08:03

Etiam vitae euismod ipsum, rhoncus facilisis enim et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo.

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати