понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес
ДАГ-Ваташа

ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

ЗАВРШНА ПРЕСМЕТКА 2021 ГОД. НА ООУ Димката Ангелов Габерот - Ваташа

ООУ„Димката Ангелов-Габерот“, ул. „Страшо Пинџур“ бр. 186 с. Ваташа, Кавадарци.

Телефони за контакт: 

078/285-435,

076/285-053.

Стручен тим за изработка на програмата за екскурзии, излети и настава во природа се:

 

  • Директор – Марјанчо Јанкулов
  • Одделенски раководител - Ана Карадакова
  • Одделенски раководител – Добринка Ласкова
  • Класен раководител – Ѓурѓица Косовска
  • Класен раководител - Александра Кузманова

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2021год.

информации Недела, 16 Јануари 2022 19:23

Согласно член 36 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер („Сл. весник на Р.С.М. бр.101/2019) ООУ „Димката Ангелов-Габерот“ ул. „Страшо Пинџур“ бр. 186 с. Ваташа, Кавадрци, тел.: 043/416-543, e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Овластеното службено лице Гордана Манева

 

го подготви следниот  ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ

Пристап до информации од јавен карактер

Барањата за пристап до информации од јавен карактер може да се достават по пошта на адреса:

ООУ„Димката Ангелов- Габерот“ с. Ваташа
ул. „Страшо Пинџур” бр.186 с. Ваташа, Кавадарци
1430  Кавадарци
Република Македонија

материјали за превземање 09-2021

Заштита на укажувачи

информации Петок, 10 Септември 2021 10:09

Правилник за заштитено внатрешно пријавување

Распоред на часови за 2020 одделенска

Распоред на часови за дополнителна

Распоред за започнување и завршување на наставата и користење на
одмор помеѓу часовите

Распоред за влез и излез од училиштето

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати