понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

Протокол за работа во услови на пандемија

информации Вторник, 16 Февруари 2021 04:38
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Протокол за работа во услови на пандемија

СО ОДРЖУВАЊЕ НА НАСТАВЕН ЧАС ЗА НАСТАВА СО ФИЗИЧКО
ПРИСУСТВО И НАСТАВА ОД ДАЛЕЧИНА ЗА УЧЕНИЦИТЕ
ВО УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА

Последен пат изменето на Вторник, 16 Февруари 2021 04:39
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

пријави се за новини

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати