понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

Организација на проток на ученици и други вработени

информации Вторник, 16 Февруари 2021 04:46
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Организација на проток на ученици и други вработени

  Училиштето за влез и излез ги става во функција двата влеза, при што
протокот на ученици, наставници и други вработени од училиштето ќе се
одвива по строго контролиран ред и почитување на ознаките за правецот на
движење и запазување на минимум потребно растојание од 1,5 метар.

Последен пат изменето на Вторник, 16 Февруари 2021 04:48
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати