понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

План за одржување настава во основно и средно образование

информации Вторник, 16 Февруари 2021 04:48
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

План за одржување настава во основно и средно образование

Одлуката на Министерството за образование и наука (МОН) за повторно отворање на
училиштата во учебната 2020/2021 година го зема предвид фактот дека училиштето е од
суштинско значење за образованието и благосостојбата на децата и учениците.

Последен пат изменето на Вторник, 16 Февруари 2021 04:50
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати