понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

Распоред на часови за 2020 одделенска

информации Вторник, 16 Февруари 2021 04:55
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Распоред на часови за 2020 одделенска

 

Последен пат изменето на Вторник, 16 Февруари 2021 04:56
Super User

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer Curabitur enim id et ornare. Consequat urna elit urna Ut elit interdum est magna Donec tortor.

Повеќе во оваа категорија: « Распоред на часови за дополнителна

пријави се за новини

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати