понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

Заштита на укажувачи

информации Петок, 10 Септември 2021 10:09
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Правилник за заштитено внатрешно пријавување

 

Согласно со член 2 став (1) и член 3 од Правилник за заштитено внатрешно пријавување во институциите во јавниот сектор, за овластено лице за прием на пријави доставени заради заштитено внатрешно пријавување во ООУ„Димката Ангелов- Габерот“ с. Ваташа, Кавадарци:

Гордана Манева – секретар администратор кој врши благајнички и слични работи.

  • Е-маил адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Контакт телефон: 076 285 053

Регулативи за заштитено внатрешно пријавување

Последен пат изменето на Петок, 10 Септември 2021 10:11
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати