понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

материјали за превземање септември 2021

информации Петок, 17 Септември 2021 12:59
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

материјали за превземање 09-2021

  •  протокол за работа во услови на пандемија
  • извештај за изборни во 4
  • годишен статистички извештај 2020-2021
  • распоред за одделенска настава 1
  • распоред 2021-2022
  • водич за слободно изборни предмети основно
  • годишен извештај 2020-2021 (1)
  • извештај за самоевалуација 2021
  • комбиниран распоред за наставници 2021-2022
Последен пат изменето на Петок, 17 Септември 2021 13:09
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати