понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

Пристап до информации од јавен карактер

информации Понеделник, 22 Ноември 2021 14:27
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Пристап до информации од јавен карактер

Барањата за пристап до информации од јавен карактер може да се достават по пошта на адреса:

ООУ„Димката Ангелов- Габерот“ с. Ваташа
ул. „Страшо Пинџур” бр.186 с. Ваташа, Кавадарци
1430  Кавадарци
Република Македонија

Или на e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Службенo лице за посредување при остварување на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер:

Гордана Манева

Контакт тел.: + 389 043/416-543
076/285-056

Документи што го регулираат правото на пристап до информации од јавен карактер

Последен пат изменето на Понеделник, 22 Ноември 2021 14:29
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати